AMORAL.MLL.FI.

8 Mart 2008 Cumartesi

Çatıya çıkış nedeni belli oldu




Vatan Gazetesi 08.03.2008 Cumartesi -
14:38

Çatıya çıkış nedeni belli oldu
Öğrenim gördüğü İmam Hatip Lisesi'nin çatısına çıkarak intihara kalkan kızın 8 yıldır öz babası tarafından taciz edildiği ortaya çıktı

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)


DENİZLİ'de geçen hafta, öğrenim gördüğü İmam Hatip Lisesi'nin (İHL) çatısına çıkarak 3.5 saat boyunca ölümün kıyısında bekleyen ve bir polis memuru tarafından son anda kurtarılan kız öğrenci 19 yaşındaki B.K.'nın, 8 yıldır öz babası tarafından taciz edildiği ortaya çıktı. Tacizci baba Y.K. tutuklandı.

Geçen 4 Mart'ta Denizli İmam Hatip Lisesi öğrencisi B.K., bir sınıf arkadaşına "Artık yaşamak benim için çok anlamsız, yaşamak istemiyorum. Herkesten nefret ediyorum" diye not bırakıp okulunun çatısına çıkmıştı. Daha önce de intihar girişiminde bulunduğu anlaşılan B.K.'nin bir anlık dalgınlığından yararlanan polis memuru Ramazan Arslan, genç kızı kucaklayarak, çatıdan indirmişti. Bunalımda olduğu belirlenen genç kız, daha sonra Denizli Devlet Hastanesi Psikiyatri Kliniği'nde tedaviye alındı.

B.K.'nın hastanede psikoloğa ve ifadesini alan polislere, öz babası Y.K.'nın 11 yaşından beri kendisini taciz ettiğini anlattığı kaydedildi. Harekete geçen polis, Y.K.'yı gözaltına aldı. Seyyar satıcılık yaptığı belirlenen Y.K., öz kızını taciz ettiği gerekçesiyle çıkarıldığı Denizli Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklanıp Kocabaş D Tipi Cezaevi'ne gönderildi. B.K.'nın psikolojik tedavisi ise sürüyor.

Hiç yorum yok: