AMORAL.MLL.FI.

31 Mayıs 2008 Cumartesi

Yatakta yakaladığı eşi ve sevgilisini öldürdü

büyük halleri için üzerine tıklayın


AA

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde bir kişi, evinin yatak odasında uygunsuz durumda bulduğu eşi ile sevgilisini bıçaklayarak öldürdü. Olay sırasında çiftin 7 ve 10 yaşlarındaki iki kızlarının yan odada uyudukları öğrenildi.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bir temizlik firmasının gece vardiyasında işçi olarak çalışan Murat O. (39), eşi Nazlı O’nun (29)
kendisini aldattığı yönündeki söylentilerin artması üzerine dün gece Ciftehavuzlar Mahallesi Enver Sokak’ta bulunan evlerine gitti.

Evin yatak odasına giren Murat O, eşi ile R.F’yi (36) uygunsuz halde buldu. Murat O, eşini ve beraber olduğu kişiyi bıçaklayarak öldürdü.

Cinayetin ardından, yatak odasının kapısını kilitleyerek dışarı çıkan ve kayınpederinin İsmetiye köyündeki evine giden zanlı, buradan Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru bir akrabasını telefonla arayarak, eşi ve sevgilisini öldürdüğünü bildirdi.


İhbar üzerine söz konusu eve giden güvenlik güçlerine kapıyı, olay sırasında yan odada uyudukları öğrenilen çiftin 7 ve 10 yaşındaki kızları açtı. Çiftin 2 çocuklarının daha olduğu ancak onların köyde akrabaların yanında kaldığı öğrenildi.

Güvenlik güçleri, kapısının kilitli olması nedeniyle camını kararak girdikleri yatak odasında, Nazlı O. ile R.F’nin cesetleriyle karşılaştı.

Zanlı, polis memuru akrabasına adresini söylediği evde gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İFADELER OLAYIN BAŞKA BOYUTUNU DA ORTAYA ÇIKARDI

Bursa’da, eşi ile sevgilisi olduğu önesürülen kişiyi bıçakla öldüren zanlının ifadesi, olayın farklı bir boyutunu ortaya çıkardığı bildirildi.

A muhabirinin aldığı bilgiye göre, eşi Nazlı O. ile R.F’yi Çiftehavuzlar Mahallesi Enver Sokak’ta bulunan evlerinde bıçakla öldüren Murat O,Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanıyor.

Zanlının, ifadesinde, eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen R.F’yle arkadaş olduğunu ve bu kişinin ailesiyle yaşadığı sorunlardan dolayı 15 gündür kendi evinde kaldığını söylediği öğrenildi.

Bu süre içinde eşiyle R.F. arasında bir ilişki geliştiğini anlatan zanlının, zaman zaman aynı yatak odasını paylaşan eşi ile R.F’nin kendisine baskı uyguladıklarını belirttiği ifade edildi.

Bu durumu artık içine sindirememeye başladığını dile getiren zanlının, her ikisini de bıçakla öldürdüğünü itiraf ettiği kaydedildi.

Zanlının, sorgulamasının tamamlanmasının ardından yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Murat O, eşi Nazlı O ile R.F’yi, evinin yatak odasında bıçaklayarak öldürmüştü. Cinayetin ardından yapılan açıklamada, zanlının eşiylesevgilisi olduğu öne sürülen R.F’yi aynı yatakta uygunsuz durumda yakalaması üzerine bıçakladığı bildirilmişti.

Böyle yobazlık görülmedi

Böyle yobazlık görülmedi


hurriyet.com.tr

Böyle yobazlık görülmedi
Kuran öğrenmediği gerekçesiyle 7 yaşındaki çocuğu başaşağı tavandaki pervaneye asarak ölümüne neden oldu.

İngiliz BBC televizyonunun internet sitesinde yer alan habere göre, Pakistan'da bir medrese hocası, Kuran'ı öğrenmediği gerekçesiyle 7 yaşındaki öğrencisini, tavandaki pervaneden başaşağı astı.

Zavalı çocuk indirildikten hemen sonra öğretmenin odasında can verdi. Pakistan Başbakanı Yusuf Rıza Gilani, olayla ilgili soruşturma başlatırken, medrese hocası Maulvi Ziauddin tutuklandı.

Medresedeki öğrenciler, hoca Maulvi Ziauddin'in 7 yaşındaki Atıf'ı geçen çarşamba günü pervanaye başaşağı asarak bir süre öyle bıraktığını söyledi. Bir tarım işçisinin oğlu olan Atıf medresede 20 Kuran öğrencisiyle birlikte ders alıyordu. Atıf kuzeniyle birlikte aynı medreseye gidiyordu. Kuzeni, talihsiz çocuğu çarşamba akşamı ve ertesi günün sabahı göremeyince ailesine haber verdi. Kısa süre sonra Atıf'ın cansız bedeni medrese hocası Maulvi Ziauddin'in odasında bulundu ama hoca ortalıkta görünmüyordu.

Pakistan polisi acımasız hocayı perşembe akşamı başka bir köyde gözaltına alarak tutukladı. Şimdi Pakistan Başkanı Yusuf Rıza Gilani olayla ilgili soruşturma başlattı.

İnsan hakları örgütleri Pakistan'da çocukların sık sık şiddete maruz kaldıklarını belirtiyor.


http://www.hurriyet.com.tr/dunya/9062869.asp?gid=229&sz=9285