AMORAL.MLL.FI.

24 Nisan 2008 Perşembe

Annenin kızını vurduğu an

Annenin kızını vurduğu an

24 Nisan 2008

DHA

Annenin kızını vurduğu an
Antalya´da 45 yaşındaki anne Elmas Aydoğan, eşinden ayrılıp yanına gelen ve bir süre sonra tekrar İstanbul´a dönmeye karar veren kızı 33 yaşındaki Nuran Yalçın´ı ikna edemeyince kurşun yağdırdı. Annenin kızına kurşun yağdırdığı anlar ise güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

KIZINI İŞTE BÖYLE VURDU - FOTO GALERİ

İŞTE SANİYE SANİYE VURMA ANI- VİDEO

Olay saat 21.00 sıralarında Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali´nde meydana geldi. Eşinden boşandıktan sonra Antalya´ya gelerek annesinin yanında kalmaya başlayan Nuran Yalçın, bir süre sonra İstanbul´a dönme kararı aldı. Annesini bu konuda ikna edemeyen Yalçın, eşyalarını alarak evden apar topar çıktı. Kızını ikna edemediği için sinirlenen anne, evde bulunan ruhsatsız silahı yanına alarak kızını takip etti. Şehirlerarası otobüs terminaline geldiğinde kızının kapıda beklediğini gören Aydoğan, belindeki silahla kızına ateş etmeye başladı. 6 el ateş eden anne silahtaki kurşunun bitmesiyle durabildi. ´´ Namusumu temizledim´´ diyerek etrafa bağıran Aydoğan´ı terminalde bulunan güvenlik görevlileri yakaladı. Ağır yaralanan Yalçın ise terminale gelen bir yolcunun otomobiliyle Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırıldı. Sol göğsü, kalçası ve sağ kolundan yaralandığı belirtilen Nuran Yalçın´ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu söylendi.

Olay sonrası gözaltına alınan anne Aydoğan, sağlık raporunun ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği´ne teslim edildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, anne Elmas Aydoğan'ın Şehirlerarası Otobüs Terminali giriş kapısında otogara gelecek kızını beklediği görülüyor. Aydoğan yanında bulunan 50- 55 yaşlarında mavi gömlekli, şişman bir adamla birlikte beklerken, Nuran Yalçın'ın otogara girdiği görüntülerde yer alıyor. Elmas Aydoğan, bir süre kızıyla konuşmaya çalışıyor. Ancak annenin tüm ısrarına rağmen genç kadın bir türlü ikna olmuyor ve İstanbul'a gitmek için ısrar ediyor.

Kameraların görüntüden çıktığı bir anda Elmas Aydoğan silahıyla kızına 5 kez ateş ediyor. Nuran Yalçın kanlar içinde yere yığılırken, öfkesini alamayan Aydoğan yerde yatan kızına bir kez daha silahıyla ateş ediyor. Bu sırada silah sesleri üzerine gelen Terminal Güvenlik Amiri emekli başkomiser Adil Aygül tarafından belinden yakalanan Aydoğan, güvenlik görevlileri tarafından otogar içerisindeki polis noktasına götürülüyor. Acı içinde kıvranan Nuran Yalçın'ın yardımına ise terminalde bulunanar ve görevliler yetişiyor.

Şehirlerarası Otobüs Terminaline yolcu indirmek için gelen siyah renkli bir otomobile bindirilen Nuran Yalçın'ın tedavisi, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'nde sürüyor.

Hiç yorum yok: