AMORAL.MLL.FI.

26 Mayıs 2008 Pazartesi

Gerdek gecesinde damat dehşeti

Gerdek gecesinde damat dehşeti

Taner ORAL/KONYA, (DHA)

Gerdek gecesi cinnet geçiren damat, gelini ve kendini vurduktak sonra aynaya rujla "kız bozuk" çıktı yazdı.

KONYA'da gerdek gecesinde ilişkiye girdiği eşi 25 yaşındaki B.Ç.'nin bakire olmadığını öne süren 26 yaşındaki Nuri Çetin, genç kadını babasına ait tabanca ile ağzından yaraladıktan sonra başına bir el ateş ederek ağır yaralandı.

Olay, saat 02.30 sıralarında Meram İlçesi Hatıp Mahallesi Nilüfer Sokak'taki 40 numaralı evde meydana geldi. Yaylaköyü'nde tanıştığı B.Ç. ile evlenen Nuri Çetin, düğün ardından gerdeğe girdi. Eşiyle ilişkiye giren Çetin, bakire olmadığını öne sürdüğü eşi ile tartışmaya başladı. Damat Nuri Çetin, sinirlerine hakim olamayarak babasına ait bulundurma ruhsatlı 7.65 çapındaki tabanca ile eşi B.'şe bir el ateş ettikten sonra yatak odasında bulduğu ruj ile aynaya ‘Anne, baba sizi çok seviyorum. Kız bozuk çıktı’ yazdıktan sonra başına bir el ateş açtı. Silah sesi üzerine içeri giren yakınları tarafından otomobil ile Özel Vakıf Hastanesi kaldırılan Çetin, yapılan ilk müdahelesinin ardından Selçuk Üniversite Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Ameliyat edilen Nuri Çetin'in Beyin Cerrahi Bölümü Yoğun Bakım Servisi'nde tedavisinin sürdüğü, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı. Ağzından yaralanan gelin, B.Ç. ise, Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında alınırken sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri yeni çifttin evlerinde kanıt ve parmak izi çalışması yaparken, çiftin yakınları ve komşuları evin önünde uzun süre bekledi.

AĞZINA SIKILAN KURŞUNU YUTMUŞ

Silah seslerini duyarak odaya giren yakınları tarafından kanlar içinde bulunan damat N.Ç. Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi, gelin B.Ç’nin ise Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi sürüyor.

Damat N.Ç’nin beyninde ödem oluştuğu, yoğun bakımda gerekli müdahalenin yapılmakta olduğu, ancak hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi. Bir köyden Konya’ya gelin geldiği öğrenilen B.Ç’nin ağzına isabet eden ve çene kemiğini kıran kurşunu iradesiz şekilde yuttuğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

ı 11.42 | 26.5.2008

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=turkiye&ArticleID=759399&Date=26.05.2008&ver=79


2 yorum:

bbbbbbbbbbbb dedi ki...

Çok teşekkur ederim Sağlık bilgiler için

bbbbbbbbbbbb dedi ki...

Çok teşekkur ederim Sağlık bilgiler için