AMORAL.MLL.FI.

9 Haziran 2008 Pazartesi

'Gözü dışarda' dedi; öldürdü

'Gözü dışarda' dedi; öldürdü
Birlikte yaşadığı 16 yaşındaki R.A.'yı kıskançlık nedeniyle bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki Ü.O.'nun sır perdesi aralanıyor...

DHA


KONYA'da birlikte yaşadığı 16 yaşındaki Rukiye Azat'ı kıskançlık nedeniyle 7 yerinden bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki Ü.O.'nun, genç kadına daha önce de işkence yaptığı ortaya çıktı. Rukiye Azat'ın bütün vücudunda morluklar bulunduğu, uyuşturucu hap kullanan Ü.Ö.'nün genç kızı daha önce de iki kez zorla kaçırdığı iddia edildi.

Olay, önceki gece saat 00.10 sıralarında Meram İlçesi Küçükaymanas Mahallesi Arkıtan Sokak'ta meydana geldi. Beyaz eşya mağazasında tezgahtar olarak çalışan Ü.Ö., iddiaya göre geçen Nisan ayında Rukiye Azat'ı zorla kaçırdı. Genç kız polis tarafından bulunarak, aile araştırması yapılması için yuvaya yerleştirildi.



Genç kız daha sonra ailesine teslim edildi. Rukiye'nin babası, kızını bir yakının evine sakladı. Ancak Ü.Ö.'nün, tekrar genç kızı kaçırdığı öne sürüldü. 2 aydır imam nikahıyla birlikte yaşayan Ü.Ö.'nün, sevgilisini sürekli dövdüğü ve saçlarını kestiği öne sürüldü. genç kızın zorla saçlarını kestiği ve sürekli dövdüğü iddia edildi. Genç kadının otopsisinde cesedinde morluklar bulunduğu görüldü.

Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Ü.Ö.'nün Konya Numune Hastanesi Pskiyatri Servisi'nde 4 yıldır tedavi gördüğü, uyuşturucu hap kullandığı kaydedildi.

BİR BAŞKA KIZLA DA 1 AY YAŞAMIŞ

Olay sırasında evde bulunan Ü.Ö.'nün annesi Melahat Ö., oğlunun çocuk istediğini, Rukiye'nin ise istemediğini ve bu yüzden sürekli tartıştıklarını öne sürdü.

5 yıldır Küçük Aymanas Mahallesi'nde oturan Ü.Ö.'nün 5 kardeşinin daha olduğu, babasının üç yıl önce öldüğü anlaşıldı. Ü.Ö.'nün ve ailesinin komşularla da iyi geçinemediği ve sürekli kavga ettikleri ileri sürüldü. Ü.Ö'nün, imam nikahlıyla başka bir kızla da 1 ay yaşadığı, sonra ayrıldığı belirtildi.

Hiç yorum yok: