AMORAL.MLL.FI.

9 Haziran 2008 Pazartesi

Kocasını haşladı, bıçakladı, ısırdı

Kocasını haşladı, bıçakladı, ısırdı
Adana'da 4 çocuk annesi kadın 32 yaşındaki kocasını inanılmaz bir şekilde hastanelik etti

Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA)


ADANA'da 4 çocuk annesi 27 yaşındaki Sibel Kalaycı, tartıştığı eşi 32 yaşındaki Selçuk Kalaycı'nın üzerinde çaydanlıktaki kaynar suyu döktükten sonra sırtından bıçakladı, kol ve göğsünden ısırarak hastanelik etti.



Olay, Sinapaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Hurdacılık yapan Selçuk Kalaycı, sabah erken saatlerde eşi Sibel'e, "Çay yap da içip işe gideyim" diyerek kahvaltıyı hazırlamasını istedi. Sibel Kalaycı, bunun üzerine eşine, "Sen ne getirdin ki benden kahvaltı istiyorsun? Git kendine başka bir hamal bul. Burada senin babanın hizmetçisi yok" diyerek karşılık verdi. Selçuk Kalaycı, bunun üzerine, "Çok konuşma, yanına gelirsem seni tokatlarım" diye bağırıp, el ve yüzünü yıkamak için banyoya gitti. Eşinin bu sözlerine sinirlenen Sibel Kalaycı mutfaktan aldığı kaynar su dolu çaydanlığı Selçuk Kalaycı'nın üzerine döktü. Kalaycı, acı içinde kıvranırken, i Sibel Kalaycı, kocasını sırtından bıçakladı. Selçuk Kalaycı, engel olmak istediği Sibel Kayaycı'nın üzerine yürümeye çalışırken eşi onu kolundan ve göğsünden ısırdı. Sibel Kalaycı, daha sonra evden kaçtı. Acı içinde kıvranarak komşularından yardım isteyen Selçuk Kalaycı, Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yara ve yanıklarının hafif olması nedeniyle tedavisi ayakta yapılan Selçuk Kalaycı, Sarıçam Polis Merkezi'ne giderek eşinden şikayetçi oldu. Kalaycı ifadesinde, "Karımla daha çocuk yaştayken severek evlenmiştik. İlk zamanlar çok mutluyduk. Ama eşimin annesi, 3 yıl önce bize gelip yerleşti. Ondan sonra huzurumuz kalmadı. Zihinsel engelli olan bir çocuğumun sahipsiz kalmaması için eşimin yaptıklarına katlanıyordum. Ama bu sabah bardak taştı. Boşanıp, çocuklarımın velayetini almak istiyorum" dedi.

Selçuk Kalaycı'nın şikayeti üzerine Sibel Kalaycı, gözaltına alındı. Olayla ilgili hazırlanan dosya Cumhuriyet Savcılığı'nda incelendikten sonra, Sibel Kayalcı serbest bırakıldı. Selçuk Kalaycı'nın şikayetinde ısrar etmesi halinde eşi hakkında dava açılacağı belirtildi.

Hiç yorum yok: