AMORAL.MLL.FI.

28 Mayıs 2008 Çarşamba

Annemi nasıl öldüreyim anketi

Annemi nasıl öldüreyim anketi
Annemi nasıl öldüreyim anketi
28 Mayıs 2008 Çarşamba 09:18
Bursa'da 17 yaşındaki genç gözünü kırpmadan annesini kesti. Vahşi cinayeti internette planlayıp, bir de anket düzenlemiş.
Bursa'da, 17 yaşında bir genç, sürekli tartıştığı annesini bıçaklayıp öldürdükten sonra 6 parçaya ayırarak poşetlere doldurdu. Gencin annesini nasıl öldüreceği konusunda 10 gün boyunda internette anket yaptığı iddia edildi.

FRİTÖZDE TOST YAPTI ANNESİYLE TARTIŞTI

Edinilen bilgiye göre, bir fabrikada işçi olarak çalışan annesi ile birlikte yaşayan 17 yaşındaki M. F. annesiyle fritözde tost yap

Talihsiz anne Asiye F,
(kahverengi kazaklı) oğluna
düzenlediği bir doğum günü
partisinde. Anne katili genç
fotoğrafı tahrip ederek kendi
yüzünü tanınmaz hale
getirmiş.
tığı için tartışmaya başladı. Daha önce de annesiyle sık sık tartıştığı söylenen genç, annesine ağır hakaretlerde bulununca anne Asiye F. (46), durumu ağabeyine anlattı. Bunun üzerine dayısı M. F'yi annesine saygılı olması konusunda uyardı.

BANYODA 6'YA AYIRDI

Olayın üzerinden bir hafta geçtikten sonra M. F., dün gece geç saatlerde annesiyle yine tartışmaya başladı. Oturma odasında yaşanan tartışma sırasında anne Asiye F., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile oğlunu tehdit ettiği sırada, annesinin elinden bıçağı alan M. F., annesini karnından bıçakladı. Üst üste bıçak darbeleriyle annesini öldüren genç, banyoya sürüklediği cesedi, 6 parçaya bölerek boşetlere koydu.

ARKADAŞLARINDAN POŞETLERİN TAŞINMASI İÇİN YARDIM İSTEDİ

Poşetleri evin inşaat halindeki ikinci katına çıkartan genç, ertesi sabah işe gittiğinde çalışma arkadaşlarına annesini öldürüp parçaladığını anlattı. Poşetlerin taşınması için yardım isteyen genci, arkadaşları polise ihbar etti.

Bunun üzerine eve gelen güvenlik güçleri, korkunç ci

Talihsiz anne (sağdan ikinci) mutlu
günlerde çekilmiş bir fotoğrafta...
nayetle karşılaştı. M. F., çalıştığı internet cafede gözaltına alınarak çocuk şubesine götürüldü.

ANNEMİ NASIL ÖLDÜREYİM ANKETİ

Bu arada M. F.'nin, yaklaşık 10 gün kendi internet sayfasında "Annemi nasıl öldüreyim" diye anket yaptığı iddia edildi.

Öte yandan, M. F'nin, annesi ve ablalarıyla yemek yerken çekildikleri aile fotoğrafında kendi yüzünü, karmaşık şekiller çizerek tanınmaz hale getirdiği görüldü.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=142758

Hiç yorum yok: