AMORAL.MLL.FI.

23 Nisan 2008 Çarşamba

Kızını vuran anne: Namusumu temizledim

Kızını vuran anne: Namusumu temizledim

23 Nisan 2008
Kızını vuran anne: Namusumu temizledim


DHA



ANTALYA´da 45 yaşındaki anne Elmas Aydoğan, eşinden
ayrılıp yanına gelen ve bir süre sonra tekrar İstanbul´a dönmeye karar veren kızı 33 yaşındaki Nuran Yalçın´ı ikna edemeyince kurşun yağdırdı.


Otogar girişinde silahını çeken öfkeli anne, kızını vurdu. Olay yerinde 6 boş kovan bulunurken gözaltına alınan anne Elmas Aydoğan, ´´Namusunu temizledim´´ diyerek bağırdı. Ağır yaralanan Yalçın, çevredekilerin yardımıyla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Olay saat 21.00 sıralarında Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali´nde meydana geldi. Eşinden boşandıktan sonra Antalya´ya gelerek annesinin yanında kalmaya başlayan Nuran Yalçın, bir süre sonra İstanbul´a dönme kararı aldı. Annesini bu konuda ikna edemeyen Yalçın, eşyalarını alarak evden apar topar çıktı. Kızını ikna edemediği için sinirlenen anne, evde bulunan ruhsatsız silahı yanına alarak kızını takip etti. Şehirlerarası otobüs terminaline geldiğinde kızının kapıda beklediğini gören Aydoğan, belindeki silahla kızına ateş etmeye başladı. 6 el ateş eden anne silahtaki kurşunun bitmesiyle durabildi. ´´ Namusumu temizledim´´ diyerek etrafa bağıran Aydoğan´ı terminalde bulunan güvenlik görevlileri yakaladı. Ağır yaralanan Yalçın ise terminale gelen bir yolcunun otomobiliyle Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırıldı. Sol göğsü, kalçası ve sağ kolundan yaralandığı belirtilen Nuran Yalçın´ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu söylendi.

Olay sonrası gözaltına alınan anne Aydoğan, sağlık raporunun ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği´ne teslim edildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Hiç yorum yok: