AMORAL.MLL.FI.

23 Nisan 2008 Çarşamba

Lezbiyen ilişki internete düştü

Lezbiyen ilişki internete düştü

23 Nisan 2008

Teslime TOSUN/ANTALYA, (DHA)


Antalya'nın Kumluca ilçesi ilköğretim okuluna giden iki kız kardeşle lezbiyen ilişkiye giren 21 yaşındaki D.K ve 16 yaşındaki kız arkadaşı H.N.C'nin olayı ile çalkalanıyor.

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi, 21 yaşındaki D.K. ve kız arkadaşı 16 yaşındaki H.N.Ç'nin, ilköğretim okuluna giden iki kız kardeşe ‘lezbiyen taciz’de bulunduğu iddiasıyla çalkalanıyor. Evli ve bir çocuk annesi D.K ile kendisinden 22 yaş büyük eşi R.K. tutuklandı. H.N.Ç ise yaşı küçük olduğu için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

17 yıl önce Romanya'dan İstanbul'a gelen G.E. burada tanıştığı polis Yusuf S. ile evlendi. Yusuf S.'nin meslekten atılınca çift, Antalya'nın Kumluca İlçesi'ne taşındı. Eşinin memleketi Kumluca'da mutlu bir hayat süren G. ve Yusuf S. çiftinin, bugün yaşları 13 ve 14 olan iki kız çocuğu dünyaya getirdi. Polislikten atıldıktan sonra işyeri açıp Bağ- Kur'lu olan eski polis Yusuf S., 5 yıl önce yaşamını yitirince aile ortada kaldı.

G.S., uzun uğraştan sonra kendisi ve çocuklarına dul ve yetim maaşı bağlattı ve ilçeye uzak bir semte taşındı. Ancak çocuklarının okula başlamasıyla ilçe merkezine yerleşmek zorunda kalan ve ev kiralayan G.S., aldığı maaş yetmeyince bir börekçi dükkanında çalışmaya başladı.

20 gün kadar önce, ilköğretim okulu 6'ncı sınıf öğrencisi 13 yaşındaki B.S. ile 7'nci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki B.S'nin saçlarında bit gören G.S., komşusu D.K.'den yardım istedi. Kızlarının saçlarını ilaçlayan G.S., evli olan komşusuna, onlara banyo yaptırmasını, kendisinin işe gideceğini söyledi.

BANYODA LEZBİYEN TACİZ

Kızları evine götüren D.K., o sırada evde olan kız arkadaşı H.N.Ç. ile birlikte iki kardeşi banyoya soktu. Banyo yaptırırken, çocukların göğüslerini okşayan, öpen ve elle tacizde bulunan D.K. ile H.N.Ç., bu sahneleri cep telefonlarıyla görüntüye aldı.

Akşam olanı biteni anneleri G.S.'ye anlatan kız kardeşler, o gün taciz yüzünden okula da gidemediklerini söyledi. Bunun üzerine komşusu D.K.'nin evine giden anne G.S. olup biteni sordu. D.K.'nin, “Çocukları taciz etmedik, sadece banyoda şakalaştık” demesi üzerine G.S. ikna oldu.

GÖRÜNTÜLER ELDEN ELE DOLAŞTI

Ertesi gün, kızlarının çıplak görüntülerinin cep mesajı ve e-mail yoluyla tüm ilçeye yayılması üzerine şoke olan G.S. polise giderek şikayette bulundu.

Gözaltına alınan 3 kişiden D.K. ve toptancı halde çalışan eşi R.K. tutuklanırken, H.N.Ç, yaşı küçük olduğu için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yapılan incelemede fotoğrafların R.K.'ye ait bilgisayardan dağıtımının yapıldığı ortaya çıktı. Polis bu bilgisayara ve diğer kayıtlara el koydu.

D.K.'nin, internette bir arkadaşlık sitesine, ‘Elmalı Cezaevi kadınlar koğuşundayım. Mektuplarınızı beklerim’ yazısı ile resimlerinin bulunduğu bir sayfa açtığı da ortaya çıktı.

Soruşturma devam ederken, tutuklu D. ve R.K. çifti ile tutuksuz H.N.Ç,'nin ‘Çocuğun cinsel istismarı ve internette çocuk pornosu yayınlamak’ suçlamasıyla yargılanacakları belirtildi.

ANNE VE KIZLARI ZOR DURUMDA KALDI

Olayın Kumluca'da konuşulması, iki kız kardeşin çıplak görüntülerinin elden ele dolaşması, anne ve kızlarını zor durumda bıraktı. Okul yönetimi, ‘Diğer çocuklara kötü örnek oluyor’ diyerek, iki kardeşin tasdiknamelerini verdi.

Tacize uğrayan ve lezbiyen ilişkiye zorlanan 14 yaşındaki B.S., “Biz o eve saçlarımızdaki bitlerden kurtulmak için gitmiştik. D. abla ile H.N.Ç. ablanın bize yaptıklarının yanlış olduğunu sonradan anladık. Okulda kız arkadaşlarımız bizimle alay ederken, erkek arkadaşlarımız ve diğer öğrenciler bize dokunarak tacize başladı” dedi.

Anne G. S., kızlarının başına geleni Kumluca İlçesi'nde artık herkesin öğrendiğini, bu ilçede artık yaşayamayacağını söyledi. G.S., “Herkes çocuklarıma kötü kızlarmış gibi davranıyor. Param yok ki büyük bir kente taşınayım” dedi.

Küçük kızının karaciğer hastası olduğunu belirten G.S., yatılı okulun hasta olduğu gerekçesiyle B.S.'yi kabul etmediğini de anlattı.

Hiç yorum yok: