AMORAL.MLL.FI.

21 Şubat 2008 Perşembe

Kunniamurha ja miten se tehdään

Kunniamurha ja miten se tehdään

Olette varmaankin aikojen saatossa tutustuneet termiin kunniamurha, joten sen syntymiseen ei tarvinne kajota. Mikä mahtaa olla Suomessa kyseisen murhamuodon esiintymisen aste ? Ruotsissa se on kuitenkin taas tapetilla.
Eikä suinkaan ensimmäistä kertaa. Mutta teot ovat jääneet selvittämättä, kun Ruotsin poliisi ei saa näyttöä, miksi teini-ikäiset Lähi-Idästä kotoisin olevat maahanmuuttajatytöt putoilevat parvekkeilta. Ilmeisesti poliisi on kyllä kysynyt uhrien veljiltä ja muilta sukulaisilta, tietävätkö he asiasta mitään. Eivä ole tienneet , eikä silminnäkijöitäkään ole ollut, joten ei ole myöskään sitä näyttöä.
Ruotsissa ei saa yleistää ko. tapauksia, vaan niitä täytyy tutkia yksittäisinä tekoina. Mitään yhtäläisyyttähän ko. teoilla esim uskontoon ei tietenkään olekaan. Ovat tytöt vain sattuneet liian lähelle parvekkeen kaidetta. Hyvin keksitty toiminta, josta ei jää mitään jälkiä. Paitsi asfalttiin. Siinä sitä ilmalennon aikana ehtii miettiä, miksi ei hyväksynyt vanhempien valitsemaa sulhasta jo kahdeksanvuotiaana, vaan piti lyöttäytyä yksiin ruotsalaisen valkoisen finninaaman kanssa.


jatkuu...
http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=8448492935622037757&postID=6677095824582914626





Hiç yorum yok: