AMORAL.MLL.FI.

21 Şubat 2008 Perşembe

Kunniamurha Tanskassa ja Suomen tulevaisuus

Johannes Nieminen –137–

HOK-Elannon edustajistoon numerolla 137

28.06.06

Kunniamurha Tanskassa ja Suomen tulevaisuus

Posted in monikulttuuri, politiikka at 0:59 by Johannes

Helsingin Sanomat

Yhdeksän ihmistä tuomittiin kunniamurhasta Tanskassa

Kööpenhamina. Yhdeksän Tanskassa asuvaa pakistanilaista todettiin tiistaina syyllisiksi 18-vuotiaan naisen kunniamurhaan. Murhan syynä oli, että nainen oli mennyt naimisiin vastoin perheensä tahtoa.

Naisen veli ampui hänet kuoliaaksi syyskuussa 2005 rautatieasemalla Kööpenhaminan länsipuolella. Naisen aviomies haavoittui välikohtauksessa vakavasti.

Syytettyjen joukossa oli veljen lisäksi myös naisen isä, jonka todettiin antaneen murhakäskyn. Oikeuden on määrä kertoa tuomittujen rangaistukset keskiviikkona.

Kaikki yhdeksän kiistivät syyllisyytensä. Veli sanoi oikeudessa, ettei hänellä ollut aikomusta tappaa sisartaan.

Kyseessä oli yhdeksäs kunniamurhaksi luokiteltu surmatyö Tanskassa kymmenen vuoden sisällä.

Tämä tulee takuu varmasti olevan arkipäivää täällä Suomessakin. Varsinkin jos tällainen porukka saanee jalansijaa maassamme. Ja takuu varmasti saa, kiitos tämänkaltaisten nousevien nuorten “asiantuntijoiden”, jotka eivät näe ongelmia, vaikka ne olisivat suoraan nenän edessä.

Ruotsi on hyvä esimerkki maasta, jossa ulkomaalaispolitiikka on ollut huomattavasti meitä vapaampaa. Tutkimusten perusteella on selvää, että ilman maahan muuttanutta työvoimaa Ruotsi olisi huomattavasti nykyistä köyhempi valtio, jolla tulisi olemaan huomattavia vaikeuksia hyvinvointinsa ylläpitämisessä. Maahanmuuttajat luovat myös uudenlaista elinkeinotoimintaa erityisesti palvelualoilla. Usein kotimaissaan hyvin koulutetuilla maahanmuuttajilla voidaan myös paikata osaajapulaa tietyillä avainaloilla, kunhan kieliopetus on järjestetty asiaankuuluvasti.

Aika huvittava vitsi, sillä Ruotsin ulkomaalaispolitiikkaa pidetään kaikkein epäonnistuneinpana. Mm. Ruotsin Malmössä on syntynyt maahanmuuttajaghettoja, joihin poliisi tai palokunta ei voi oman turvallisuutensa vuoksi mennä ilman apuvoimia. Tukholman poliisimestari, Carin Götblad, on jo julkisesti varoittanut käsiin räjähtäneestä maahanmuuttajien rikollisuudesta. Siirtolaisuus maksaakin Ruotsille noin 3,3 miljardia euroa vuodessa. Nyt ihmettelenkin suuresti paljonko maahanmuutto on sitten tuottanut Ruotsille, kun kerran Suomisen mukaan Ruotsi olisi köyhä maa ilman maahanmuuttoa.

Suominen toteaa kotimaassaan hyvin koulutettujen maahanmuuttajien olevan hyödyksi. Ongelma on vain se, että mistä näitä hyvin koulutettuja maahanmuuttajia löytyy? Somaliassa ei ainakaan ole ollut toimiaa koulujärjestelmää sitten vuoden 1990, lähi-idän maiden ihmisten koulutustaso on myöskin hyvin alhainen verrattuna eurooppalaiseen tasoon. Näin ollen hyvin koulutettuja maahanmuuttajia löytyy vain länsimaista. Toisekseen en todellakaan pidä ajatuksesta, että maahanmuuttajia palkataan alipalkalla pienipalkkaisille aloille. Tämä johtaa vain uuden köyhäillistön syntymiseen, joka tulee johtamaan mellakointiin. Työvoimapula -mikäli sitä edes tulee- on mielestäni vain hyvä asia, sillä silloin yritykset tulevat kilpailemaan työvoimasta.

Nähdäkseni Suominen pyrkii vain saamaan tänne mahdollisimman paljon maahanmuuttajia, koska se on kivaa. Mikään hänen esittämistään väitteistä ei kestä tarkempaa tarkastelua. Nuo väitteet kun vain ovat selvästi mutu-tuntumalla esitettyjä, eikä ne perustu mihinkään puolueettomaan lähteeseen -mikäli ylipäätänsä mihinkään lähteeseen-.

EDIT: Linkki Esa Suomisen blogiin

http://nieminen.info/?p=166

Hiç yorum yok: