AMORAL.MLL.FI.

15 Mart 2008 Cumartesi

Amerika'da NAMUS cinayeti

04 Ocak 2008 Cuma 11:46 Dünya

Amerika'da NAMUS cinayeti

DALLAS'TA BU İKİ GENÇ KIZ, NAMUS CİNAYETİNİN KURBANI OLDU: BABALARI, BAŞKA ERKEKLERLE 'GÖRÜŞTÜKLERİ' İÇİN ONLARI ÖLDÜRDÜ

Mısırlı baba, 17 yaşındaki Sarah ve 18 yaşındaki Emine isimli kızlarını erkeklerle flört ediyorlar diye gözünü kırpmadan öldürdü.

Dallas’ta taksi şoförlüğü yapan Yaser Abdül Said isimli Mısırlı baba, 17 yaşındaki Sarah ve 18 yaşındaki Emine isimli kızlarını erkeklerle flört ediyorlar diye gözünü kırpmadan öldürdü. Genç kızların cesetleri, babanın taksisinde bulundu. İki kızını da kaybetmenin acısını yaşayan acılı anne polise sığındı ve kocasının gideceği tüm yerlerin adreslerini verdi. Alarma geçen güvenlik güçleri kentteki bütün yolları tuttu. Polis elindeki adreslere teker teker baskın düzenliyor. Dallas’ta 400 bin Müslüman yaşıyor.

Cinayete büyük tepki gösteren Amerikan medyası, “Bu adam Dallas’ı ‘Dallasistan’a çevirdi” yorumunu yaptı. Sarah’ın geçen hafta part-time çalıştığı işyerinden bir erkekle görüşmeye başladığı ve yakın arkadaşlarına “Babam görürse beni öldürür” dediği öğrenildi.

Hiç yorum yok: